Pølse med brød som du ikke har fået den før

Personer: 4

8 stk. sønderjyske kålpølser
1 stk. frisk chili
4 skiver brød
100 g bacontern
1 stængel rosmarin
4 spsk. ketchup
16 stk. cornichoner
1 stk. rødløg
1 bakke rucolasalat
2 stk. hjertesalat
1 bundt rosmarin
1 glas kapers
½ dl olie til stegning
Salt og peber

Tilberedning

Hak rødløget og del hjertesalaten i blade.

Kom lidt olivenolie på panden. Kom bacon på panden. Skær et snit i chilien, så den ikke sprænger, og læg den herefter på panden og steg den sammen med bacon. Halvér pølserne og læg dem ved. Tilsæt en stængel rosmarin for at give smag. Vend pølserne så de bliver rigtig sprøde.

Brødet skæres i skiver og lægges på panden, krydr med lidt peber.

Servér på tallerken, der smøres med lidt ketchup og dijonsennep. Kom cornichoner, hakkede rødløg og lidt rucola på tallerkenen. Tag det stegte brød op på tallerkenen, herefter bacon og salat ovenpå brødet. Læg pølserne på til sidst og pynt med en stængel rosmarin.