Lynhurtig kylling i hjerteblade

Personer: 4

560 g kyllingefilet
2 spsk. groftskåret ingefær
8 fed hvidløg
1 dl Soya
1 bakke hjertebladsalat
1½ spsk. karry
1 stk. broccoli
½ stk. frisk chili
1 stk. økologisk appelsin
1 bundt citronmelisse
1 tsk. sesamfrø
100 g smør
2 spsk. sesamolie

Tilberedning

Hak ingefæren. Skyl og del broccoli i buketter. Skær hvidløgene i skiver. Pres ½ appelsin. Skyl hjertebladene.

Kom kyllingestrimlerne på en varm pande med lidt sesamolie. Steg det godt af med ingefæren. Tilsæt karry, sesamfrø, de skivede hvidløg, smør og endnu en smule sesamolie. Kom saften af ½ appelsin henover. Kom broccoli på panden og en smule soya. Læg chilien ved.
Steg ikke for længe, da broccoli og chili skal være sprøde.

Kom hjerteblade på tallerkenen. Riv en anelse appelsinskal over.
Kom den stegte kylling og broccoli på bladene – tag evt. med en tang, så det ikke kommer ud over det hele. Læg chilien og en anelse af væden henover retten. Pynt med lidt frisk citronmelisse.