Kylling i karry

Personer: 4

4 stk. kyllingebrystfilet
2 spsk. ingefær
6 fed hvidløg
1 stk. frisk chili
2 stk. rødløg
1 bakke champignoner
1 stk. økologisk citron
3 spsk. sesamfrø
1 dåse kokosmælk
6 stk. tomater
1 spsk. karry
1 spsk. sojasauce
1 spsk. dijonsennep
1 bakke sugarsnaps
1 bundt forårsløg
1 dl vindruekerneolie

Tilberedning

Skær kyllingebrysterne i strimler. Hak ingefær, hvidløg, chili og rødløg. Rens og skær markchampignon i skiver. Hak tomaterne og skær forårsløg og sugarsnaps over i halve.

Kyllingestrimlerne ristes hårdt af i vindruekerneolie. Tilsæt hakket ingefær, hakket hvidløg, hakket chili og hakket rødløg.

Kom karry, de hakkede tomater og champignon i. Riv lidt citronskal over retten. Kom en lillebitte smule dijonsennep i sammen med sesamfrø. Kom lidt vand ved og hæld kokosmælken i. Tilsæt en lille smule soya og en lille smule sesamolie og kog det op.

Smages til med salt og peber. Hæld retten i et fad og læg de flækkede springløg og sugarsnaps henover. Har man lidt basilikumblade kan de også pynte.

Serveres med ris.