Flutes med parmesandrys - 2 stk.

2 flutes

100 g hvedemel
175 g fuldkornshvedemel
2.5 tsk. bagepulver
1 spsk. rapsolie
1.75 dl minimælk
½ stk. æg til pensling
2 spsk. revet parmesanost

Tilberedning

Bland mel og bagepulver. Tilsæt olie og mælk og ælt dejen sammen. Del dejen i 2 portioner og rul hver portion ud til et langt flute. Læg de to flutes på en bageplade beklædt med bagepapir og skær dybe furer med en kniv, så hvert flute er delt i 8 stykker. Pisk ægget sammen og pensl begge flutes. Drys reven parmesan på.

Bag de to flutes gyldne ved 200 grader varmluft i ca. 10-15 minutter.

I stedet for parmesan kan der bruges kommen eller rosmarin. Brødene smager bedst friskbagte og egner sig ikke til at blive gemt til næste dag.