Squashbrød - 1 stk.

1 brød

1 stk. squash
1 dl varmt vand
1 dl A38
25 g gær
1 spsk. olie
2 spsk. hørfrø
250 g grahamsmel
250 g hvedemel
1½ tsk. fint salt

Tilberedning

Skyl, rens og riv squashen groft (der skal bruges ca. 200 g). Rør vand og A38 sammen og opløs gæren heri. Tilsæt olie, squash, hørfrø, 1½ tsk. fint salt, grahamsmel samt hvedemel og ælt dejen igennem til den er smidig. Stil dejen til hævning tildækket i en skål et lunt sted i 1-1½ time.

Læg dejen på et meldrysset bord, tryk luften ud med knoerne og form den til et aflangt brød. Lad brødet efterhæve tildækket et lunt sted ca. ½ time. Rids brødet og pensl med vand.

Bag brødet ved 180 grader varmluft i 40-45 minutter.