Glutenfri grillet avocadosandwich

8 skiver glutenfri Fria groft toastbrød (Dybfrost)
60-80 g grøn pesto
8 skiver ost
1 avocado
40 g frisk spinat
100 g frisk mozzarella
2 spsk. olivenolie

Tilberedning

På hver skive toastbrød smøres et jævnt lag pesto på den ene side og der placeres en skive ost oven på. En avocado deles og skæres i tynde skiver. På 4 af brødene fordeles der et lag avocadoskiver oven på osten.

På de skiver uden avocado placeres et lag frisk spinat og derpå små stykker frisk mozzarella. Nu samles i alt 4 toasts af henholdsvis en skive med avokado og en med spinat.

Den øverste skive pensles med et lille lag olivenolie inden de placeres på en bageplade med bagepapir. Bag toastene i en opvarmet ovn på 225 oC i 8-10 minutter eller til de er gyldne på toppen og osten er smeltet.