Pandekylling

Personer: 4

400 g kyllingebrystfilet
1 spsk. flydende fedtstof
1 fed hvidløg
430 g porrer
200 g persillerødder
400 g hakkede tomater
115 g peberfrugter
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. paprika
Salt og peber

Tilberedning

Skær hvert kyllingebryst i 2-3 stykker, og brun dem i fedtstoffet i ca. 5 minutter. Pres hvidløget, og tilsæt det.

Skær porrerne i skiver af ca. ½ cm og persillerødderne i tern eller stave. Svits derefter grøntsagerne i 2-3 minutter. Tilsæt tomater og krydderier, og lad retten småkoge i ca. 15 minutter med låg.

Skær peberfrugten i strimler, og kom den i retten. Lad det koge i yderligere 2-3 minutter. Smag til, og jævn evt. sovsen.

Server pandekylling med fuldkornspasta, -ris eller -bulgur og salat.

Pr. person
Energi 950 kJ
Kulhydrat 3 g
Fedt 5 g

Tips
Erstat evt. peberfrugt med grønne bønner eller ærter.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen