Wraps med laks og grøn hummus

Personer: 4

Hummus
1 dåse kikærter
150 g frosne ærter
1 fed hvidløg
½ stk. økologisk citron
2 spsk. skyr
1 spsk. olivenolie
1 spsk. grofthakket persille
¼ tsk. stødt koriander
Salt og peber

Fyld
200 g gulerødder
¼ stk. spidskål
200 g røget laks i skiver
4 stk. fuldkornstortillas

Tilberedning

Skyl og afdryp kikærterne i en sigte. Optø ærterne. Pres hvidløg. Pres den halve citron. Blend kikærterne sammen med citronsaft, ærter, skyr og olie. Tilsæt persille, koriander og evt. fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.

Riv gulerødderne groft. Snit spidskålen fint. Smør tortillas med hummus. Fordel gulerod og spidskål på, og tryk det lidt ned i hummussen. Fordel laksen på, og rul tortillas fast sammen. Rul evt. hver enkelt ind i madpapir.

Tips
Server retten som en let middagsret med råkost til. De er også lækre til frokost eller i madpakken med grøntsager til.

Laksen kan evt. erstattes med stegt kylling eller skinke.

Pr. person
Energi 1650 kJ
Kulhydrat 35 g
Fedt 13 g

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen