Glutenfri sommermarengs

Kagebund
35 g smør
35 g sukker
2 æggeblommer
35 g kartoffelmel
20 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
2 spsk. fløde

Marengs
2 æggehvider
125 g sukker

Topping
2 dl fløde
4 spsk. skyr
2 tsk. vaniljesukker

100 g blåbær
100 g jordbær
75 g glutenfri chokolade

Tilberedning

I en skål piskes alle ingredienser til kagebunden til det er grundigt blandet sammen. Herefter piskes æggehvider og sukker i en anden skål til det bliver så stift som muligt.

I en springform med bagepapir hældes først dejen til kagebunden og herefter marengsskummet over. Bag kagen i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter.

Lad kagen køle grundigt af og lav nu pynten. I en skål piskes fløden til skum hvorefter skyr og vaniljesukker blandes i.

Pynt kagen med skyr-skum, hakket chokolade og friske bær.