Lette hverdagsnudler

Personer: 4

2 spsk. kokosolie
1 tsk. sesamolie
300 g kyllingebryst
3 gulerødder
1 stort løg/rødløg
1 tsk. fiskesauce
2 spsk. sojasauce
2 spsk. grøn karrypasta
1 dåse vandkastanjer
400 ml kokosmælk
250 g nudler, alternativt fuldkornsnudler eller risnudler

Tilberedning

Skær kyllingen, gulerødder og løg i små tern eller strimler.

Varm kokosolien og sesamolien i en wok og tilsæt kylling, gulerødder og løg. Når kyllingen og grøntsagerne er svitset af tilsættes fiskesauce, sojasauce og grøn karrypasta, som vendes godt sammen. Herefter tilsættes vandkastanjer og kokosmælk.

Mens wokken simrer, koges nudlerne efter anvisning på pakningen, hvorefter de vendes i wokken.

Tips
Ønskes en lidt stærkere ret, kan man smage til med enten Sød Chilisauce eller Stærk Chilisauce.