Glutenfri deluxe hotdogs med hjemmelavet remoulade og syltede rødløg

12 stk. glutenfri brød
12 stk. glutenfri pølse

Syltede rødløg (1 glas)
3 stk. rødløg
2.5 dl eddike
½ dl sukker
½ tsk. peberkorn
½ tsk. atamon

Remoulade (ca. 500 ml)
2 dl cremefraiche
4 spsk. mayonnaise
½ stk. æble
1 stk. gulerod
1 tsk. sukker
1½ tsk. gurkemeje
1 tsk. karry
¼ tsk. cayennepeber
2 spsk. cornichon
1 spsk. citronsaft
1 spsk. purløg
1 tsk. løg
Salt og peber

Tilberedning

Dagen før servering laves rødløgene. Skold et syltetøjsglas og ryst med atamon. Skær løgene i tynde skiver/ringe og kom dem i glasset. Kog eddike og sukker i en gryde sammen med peberkorn. Hæld eddikeblandingen over løgene. Opbevar i køleskab.

En times tid inden servering laves remouladen. Hak cornichoner, purløg, løg og estragon fint. Riv æble og gulerod groft. Blande alle ingredienserne samt alle øvrige ingredienser sammen i en skål og rør dem let sammen.

Kog pølserne og varm brødene som anvist på emballagen.