Glutenfri havrekager med chokolade

125 g smør
80 g rørsukker
2 spsk. sirup
100 g glutenfri havregryn
30 g majsstivelse
60 g glutenfri havremel
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 g glutenfri chokolade
10 g smør

Tilberedning

Opvarm ovnen til 180 grader.

Pisk smør og rørsukker grundigt sammen. Tilsæt sirup og pisk til en jævn masse. Tilsæt havregryn, majsstivelse, havremel, natron, bagepulver og salt og pisk i lavt tempo til en fast dej.

Form dejen til kugler af en halv spiskeskefuld på en bageplade med bagepapir.

Tryk dem let flade med fingrene og bag i 10-12 minutter ved 180 grader.

Lad dem køle af på en bagerist.

Over vandbad smeltes chokoladen og den ene side af kiksene pensles med chokolade.

Lad chokoladen tørre og opbevar herefter kiksene i en lufttæt beholder indtil servering.