Glutenfri spansk tortilla

1 kg kartofler
1 stk. løg
2 fed hvidløg
30 g jalapeños
40 g soltørrede tomater
8 stk. piskede æg
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Tilberedning

Varm ovnen til 200 grader.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. På en sauterpande varmes olien og kartoffelskiverne tilsættes og der skrues ned til middelvarme. Lad dem stege i 5 minutter, mens der røres jævnligt.

Imens snittes løg og hvidløg meget fint. Kom dem i panden med kartoflerne og lad det stege i 8-10 minutter.

Snit soltørrede tomater og jalapenos i fine stykker og tilsæt dem kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Kom blandingen i et smurt ildfast fad.

I en skål røres æggene sammen og hældes over kartoffelblandingen i det ildfaste fad.

Lad det bage indtil det er færdigtog ikke hænger ved en gaffel, når man stikker i det (ca. 15-25 minutter), bagetiden afhænger af højden på blandingen og størrelsen på fadet.