Glutenfri pandekagemuffins med bær

1 spsk. smør
2 stk. æg
15 tsk. lys sirup
1 tsk. vaniljesukker
2 dl glutenfri lys brødblanding
1 tsk. bagepulver
1 dl frosne blandede bær
4 stk. muffinsforme

Tilberedning

Opvarm ovnen til 175 grader.
Smelt smør og pisk det sammen med æg og sirup, til du har en luftig masse. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det sammen til der ikke er nogle klumper i dejen.
Fyld muffinsformene 1/3 op med dejen og placer derefter et lag bær og fyld derefter endnu et lag dej i formen og drys med enkelte bær. Det er vigtigt at formen ikke er fyldt helt op, da kagen hæver og det dermed vil flyde ud af formen.
Bages i 10 minutter, eller til de er gyldne. De er færdige, når du kan stikke i dem med en gaffel, uden der hænger dej ved.