Glutenfri taco toast

350 g kyllingefilet
3 spsk. olivenolie
10 skiver glutenfri toastbrød
100 g taco sauce
80 g rød cheddar
10 stk. cherrytomater
1 stk. avocado
1 tsk. cremefraiche
Salt og peber

Tilberedning

Opvarm ovnen til 200 grader.
Skær kyllingen ud i små tern og steg dem på panden i en spiseske olie. Mos eller blend avokado og creme fraiche sammen til en guacamole.
Pensel alle skiver brød med olie på den ene side. Placer 5 af skiverne på en bageplade med oliesiden nedad. Smør skiverne med tacosauce. Skær cheddarosten ud i tynde skiver og dæk brødskiverne med ost.
Skær tomaterne ud i små tern og fordel dem oven på osten. Læg derefter et lag kylling og fordel guacamolen oven på kyllingen. Drys med salt og peber. Læg en skive brød over med oliesiden opad.
Bag dem i ovnen i 10 minutter eller til oversiden er gylden.