Glutenfri cupcakes

1 pakke glutenfri chokoladekageblading
⅘ dl vand
1 stk. æg
5 spsk. olie
8 stk. muffinsforme
50 g smør
150 g flormelis
75 g Philadelphia naturel
½ tsk. frugtfarve gul
8 stk. Anthon Berg marcipanæg små

Tilberedning

Opvarm ovnen på 170 grader.
Pisk chokoladekageblandingen, vand, æg og olie sammen til en kagedej uden klumper. Fordel i muffinsformene så de er fyldt 2/3 op. Bag dem på 170 grader i 15 minutter. Lad dem køle helt af.
Imens kagerne køler af, røres frosting af smør, flormelis, Philadelphia og frugtfarve. Rør forsigtigt og kun til det har en ensartet masse. Røres det for længe, bliver det for tyndt og svært at smøre på kagerne.
Brug en sprøjtepose med tyl eller en frysepose til at fordele den gule frosting over kagerne. Placer et marcipanæg på toppen af kagen.