Glutenfri lemon butter chicken

Stegning
4 stk. kyllingebryst
4 spsk. smør
Salt og peber
Hvidløgspulver

Sovs
2 spsk. smør
4 fed hvidløg
½ dl revet parmesan
citronsaft
2 dåser kokosmælk
1 tsk. timian
2 tsk. Rød karry
90 g frisk spinat
1 dl hvidvin
1 dl fløde

Tilberedning

Drys kyllingebrysterne med salt, peber og evt. hvidløgspulver. Steg kyllingebysterne på en pande i lidt olie til de er gyldne og let gennemstegt og tag dem af panden. Vi anbefaler at bruge en pande med høje kanter og stålhåndtag.

Hak hvidløget fint og steg på panden i 2 spsk. smeltet smør. Tilsæt kokosmælk, citronsaft, timian, rød karry og parmesan. Rør fløde og hvidvin i blandingen som koges op i 4-5 minutter.
Herefter skrues ned for varmen og kylling tilsættes.

Varm ovnen op til 180 grader og sæt panden i ovnen i ca. 15-20 min.

Tilsæt spinat lige inden servering.

Tip
Server med ris.