Rugbrød med æggemuffin og tomat

Personer: 4

Æggemuffins
½ stk. rød peberfrugt
90 g skinke max. 10% fedt
6 stk. æg
1 dl minimælk
Peber
4 stk. tomater
4 skiver rugbrød

Tilberedning

Opskriften til 2 pers. giver 4 æggemuffins og opskriften til 4 pers. giver 8 æggemuffins.

1 stk. æggemuffin er passende til et mellemmåltid til en person.

Skyl og rens peberfrugt. Skær peberfrugt og skink i små tern.

Pisk æg med mælk og tilsæt peberfrugt, skinke og peber. Fordel æggemassen i 4 muffinforme til 2 personer (8 muffinforme til 4 pers.) og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter. Mærk efter med en gaffel om de er gennembagte.

Skyl tomat og skær i kvarte.

Læg en æggemuffinen på et stykke rugbrød og pynt med tomat.

Resten af de bagte æggemuffins kan fryses ned.