Pasta Bolognese med Pastagrønt

Personer: 4

400 g hakket oksekød 3-7%
2 spsk. rapsolie til stegning
1 pose Lækkert og Nemt Pastagrønt
1½ dl minimælk
1½ dl oksebouillon
140 g tomatpasta
1 tsk. salt
1 tsk. majsstivelse
Peber

Tilbehør
350 g fuldkornspasta

Tilberedning

Steg det hakkede oksekød i rapsolie i en varm gryde. Tilsæt den frosne
Pastagrønt, og lad det stege yderligere 5 minutter.

Bland oksebouillon, minimælk, tomatkoncentrat, salt og majsstivelse sammen
til en sauce, som kommes i retten.

Bring retten i kog. Skru herefter ned på lav varme, og lad det simre i 8 minutter under jævnlig omrøring.

Smag til med peber og servér straks, sammen fuldkornspastaen, som
er tilberedt efter anvisningen på pakken.