Vegansk grøntsagssuppe

Personer: 4

1 pakke Hälsans Kök boller
2 spsk. olivenolie
1 stk. løg
4 stk. gulerødder
2 fed hakket hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
½ tsk. chiliflager
1 spsk. sojasauce
300 g røde linser
400 g hakkede tomater
5 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber

Tilbehør
Sojayoghurt
1 håndfuld frisk koriander
Citron

Tilberedning

Vask grøntsagerne og skær dem herefter ud.

Varm olivenolien op i en stor gryde. Tilsæt løg, gulerødder og hvidløg. Steg til løgene bliver mere møre og herefter tilsættes krydderierne, soja og linser.

Lad retten stege i yderligere 1 minut før du tilsætter de hakkede tomater og bouillonen. Skru ned for varmen og lad retten småsimre i ca. 20-30 minutter eller til alle ingredienserne er møre.

Mens suppen koger, tilbereder du de veganske boller efter pakkens anvisning. Server suppen med de veganske boller, yoghurt, hakket koriander og citron.