Vegansk pasta bolognese

Personer: 4

1 pose Hälsans Kök fars
2 spsk. olivenolie
2 spsk. vegansk smør
2 stk. gulerødder
2 stilke bladselleri
½ stk. løg
2 stk. hvidløg
¼ tsk. revet muskatnød
¼ tsk. allehånde
1 stk. laurbærblad
7 dl grøntsagsbouillon
400 g hakkede tomater
2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber

Tilberedning

Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.

Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.

Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.