Vegetarisk enchilada med filetstykker

Personer: 4

1 pakke Hälsans Kök filetstykker
8 stk. tortillas
1 brev Tex Mex krydderi
175 g revet cheddarost
1 stk. gul peberfrugt
4 stk. gulerødder
200 g champignoner
Salt og peber

Tilberedning

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl peberfrugten og hak den i små tern. Skyl gulerødderne og riv dem til råkost. Champignonerne skylles og skæres i fine skiver.

Svits Hälsans Kök filetstykkerne i en wok og tilsæt herefter tex mex krydderierne og grøntsagerne. Bland godt sammen.

Tag derefter en pandekage og læg filetstykkerne på halvdelen af pandekagen. Tilsæt revet cheddarost og rul pandekagen sammen.

Bages i ovnen i ca. 15 minutter til pandekagen er gyldenbrun.

Tips
Serveres evt. med frisk spinat eller rucola.