Vegetariske pølsehorn

Opskriften giver ca. 32 pølsehorn
2 pakker Hälsans Kök pølser
25 g gær
3 dl sødmælk
100 g smør
1 tsk. salt
1 tsk. sukker

Tilberedning

Mælken lunes og gæren røres herefter ud.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost. Tilsæt mælken med gæren, salt og sukker og ælt dejen glat og smidig. Lad hefter dejen hæve overdækket i en time.

Skær Hälsans Kök pølserne i halve.

Efter endt hævning; ælt dejen let igennem og del den i 4 lige store stykker. Rul hver stykke ud til en cirkel og del den i 8 trekanter. Påfør evt. ketchup i toppen af trekanten og læg en halv pølse herpå og rul fra den brede ned mod den tynde spids.

Lad hornene efterhæve i 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader, pensl derefter hornene med æg, drys evt. sesamfrø på toppen og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.