Mini sliders med økologisk flanksteak

Personer: 4

1 stk. økologisk flanksteak med hvidløg
Smør til stegning
4 stk. sliders
1 stk. peberfrugt
100 g bacon i tern
1 stk. rødløg
200 g champignoner
1 pose revet cheddarost
1 stk. hjertesalat
1 glas aioli
1 spsk. balsamico mørk

Tilberedning

Flanksteaken steges på en middelvarm pande i 5-7 minutter på hver side, og krydres med salt og peber. Lad steaken hvile 10 minutter inden udskæring. Bacon brunes på en pande, svampe skåret i kvarte tilsættes og brunes. Skiver af rødløg og peberfrugt i strimler tilsættes og steges med til de bliver gyldne og bløde. Hæld balsamico på og kog den ind til den karameliserer. Tilsæt osten og lad det hele smelte sammen, evt. i ovnen.

Bollerne flækkes, ristes på begge sider og smøres med aioli. Læg et par pæne blade af hjertesalaten ovenpå, dernæst flanksteaken skåret i tynde skiver. Der lægges en god skefuld af grøntsag/bacon/oste blandingen oven på, og låget lægges på. Sæt en pind i hver for at holde styr på det hele.