Glutenfri tærte med tomat og serranoskinke

Personer: 4

1 pakke glutenfri tærtedej fra REMA 1000
4 stk. æg
250 g hytteost
45 g soltørrede tomater
1 stk. tomat
5 skiver serranoskinke
1 håndfuld spinat
Olivenolie til smøring

Tilberedning

• Opvarm oven til 180 grader varmluft
• Pensel/smør tærtefadet (Ø26 cm) med olie
• Rul dejen forsigtigt ud i tærtefadet
• Prik små huller i bunden af dejen med en gaffel
• Forbag tærtebunden i 14 min ved 180 grader
• Imens laves fyldet ved at røre æg og hytteost sammen i en skål
• Hak spinat og soltørrede tomater og kom i æggemassen
• Skær tomaten i skiver
• Kom æggemassen i tærtebunden
• Fordel tomatskiver og serranoskinke på toppen
• Bag tærten i 25-30 min på 180 grader