Glutenfri kokostrøfler

Personer: 4

Ingredienser
100 g Glutenfri hvid chokolade
½ stk. vaniljestang
½ dl sødet kondenseret mælk
30 g Smør
½ stk. appelsinskal
1½ dl kokos
1 dl kokos

Tilberedning

Fremgangsmåde
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Tilsæt kornene fra vaniljestangen, kondenseret mælk og smør til skålen. Riv appelsinen på et fint jern, og tilsæt det til de øvrige ingredienser.

Placer skålen over vandbad, til det er smeltet sammen til en samlet masse. Tilsæt kokos, og rør det godt sammen.

Tag skålen fra vandbadet, og sæt trøffelmassen på køl i en lukket beholder i mindst 3 timer.

Tag trøffelmassen fra køl og tril små kugler (ca. 20-25 stk.). Tril herefter trøffelkuglerne i kokos, så de er dækket hele vejen rundt.

Opbevares i lukket beholder i køleskabet. De serveres bedst kølige.