Glutenfri lyse julecookies

Personer: 4

Ingredienser
125 g blødt smør
125 g rørsukker
50 g brun farin
1 tsk. vaniljesukker
25 g kokosmel
1 stk. økologisk æg
¼ tsk. Salt
¼ tsk. Stødt ingefær
140 g Glutenfri lys brødblanding
1 tsk. bagepulver
50 g Glutenfri hvid chokolade
50 g hasselnødder

Tilberedning

Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 180 grader varmluft.

Kom smør, rørsukker, farin, vaniljesukker, kokosmel, æg, salt og stødt ingefær i en skål. Sigt herefter lys brødblanding og bagepulver i dejen. Ælt det grundigt sammen med hænderne, så der ikke er klumper i dejen.

Hak chokolade og nødder groft, og bland det i dejen.

Med en ske formes små klumper af cookiedejen på ca. 30 g. Placer ca. 6-8 kugler pr bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem ikke ligge for tæt, da de flyder ud.

Bag i ca. 8-10 min., eller indtil de er let gyldne i kanten.

Lad dem køle af på en bagerist.