Glutenfri pebernødder

Personer: 4

Ingredienser
135 g Smør
75 g rørsukker
50 g farin
1 stk. æg
125 g Økologisk majsmel
50 g kartoffelmel
75 g Glutenfri lys brødblanding
½ tsk. Hjortetaksalt
½ tsk. Stødt ingefær
½ tsk. stødt kanel
½ tsk. Stødt nellike
½ tsk. Stødt hvid peber

Tilberedning

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Rør smør, rørsukker, farin og æg godt sammen. Bland majsmel, kartoffelmel og lys brødblanding med hjortetaksalt, ingefær, kanel, nelliker og hvidpeber, og tilsæt det dejen. Bland det godt sammen, til du har en fugtig men sammenhængende dej.

Tril dejen til små kugler med hænderne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag i ca. 8 minutter på 200 grader varmluft.

Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i lufttætbeholder.