Glutenfri rösti med stenbiderrogn

Personer: 4

225 g Kartofler
100 g gulerødder
¼ stk. løg
1 stk. æg
35 g glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding
Salt og peber
Olie til stegning
cremefraiche 38%
1 stk. rødløg
1 stk. avocado
80 g stenbiderrogn

Tilberedning

Skræl kartofler og gulerod, herefter rives de groft. Pres dem i et viskestykke eller mellem to stykker køkkenrulle.

Kom det i en skål og riv løget fint deri. Tilsæt æg, glutenfri mel, salt og peber og rør det sammen.

På en pande tilsættes olie og varmes godt op. Det skal boble omkring röstien når den kommes på panden. Med en ske kommes blandingen på panden, der bliver ca. 8 stk. Tryk dem flade så de er omkring 1 cm tykke. De skal stege ca. 15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde udenpå men bløde i midten.

Lad rösti køle af.

Imens hakkes rødløg meget fint. Skær avokadoen ud til tynde skiver. Når röstierne er helt afkølede så anrettes de med creme fraiche, rødløg, avokado og stenbiderrogn.