Burger Boost - Brioche Boost med hjemmelavet ketchup

Syltede rødløg
1 stk. rødløg
1½ dl eddike
1 dl vand
75 g sukker
10 stk. peberkorn
2 stk. laurbærblade

Hjemmelavet ketchup (giver cirka 2 glas)
1 stk. æble
1 stk. løg
1 dåse hakkede tomater
150 g tomatpuré
1 spsk. hakket ingefær
100 g sukker
1 spsk. Maizenastivelse

Burger
2 stk. briocheboller
2 stk. brisket burgers
4 skiver bacon
2 stk. cheddarost i skiver
2 spsk. mayonnaise
Salat
1 stk. tomat

Tilberedning

Syltede rødløg
Skær løget i tynde skiver eller både. Kom eddike, vand og sukker i en kasserolle sammen med peberkorn og laurbærblade. Bring i kog og sluk så for varmen. Kom rødløgene i og lad dem trække minimum 30 minutter.

Hjemmelavet ketchup
Skær løg og æble i grove tern. Svits det let i en smule olie. Kom hakkede tomater og tomatpuré på sammen med krydderier og eddike. Lad det simre 20 minutter under låg. Kom sukker ved og lad det simre endnu 5 minutter. Smag til med en smule ekstra eddike. Blend til ketchuppen er helt glat. Rør maizena ud i en smule koldt vand. Tilsæt til ketchuppen og kog det op i 2-3 minutter. Kom ketchuppen på skoldede glas.

Det sidste
Lun bollerne og flæk dem. Steg bøfferne 3-4 minutter på hver side. Efter bøffen er vendt første gang lægges en skive cheddar på. Steg samtidig bacon sprødt. Smør underbollerne med mayonnaise. Kom herpå tomatskiver, salat og bøffen, bacon og syltede løg. Top med hjemmelavet ketchup og overbollen.