Burger Boost - Spicy Boost

Coleslaw
2 stk. gulerødder
¼ stk. spidskål
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche
1 spsk. sennep
1 spsk. hakket purløg
2 spsk. æblecidereddike
1 tsk. honning

Spicy barbecue sauce
2.5 dl ketchup
50 g brun farin
2 tsk. røget paprika
1 tsk. chilipulver
1 spsk. worchester sauce
1 spsk. sojasauce

Burger
2 stk. burgerboller
2 stk. brisket burgers
1 spsk. sød fransk sennep
2 spsk. jalapeños
1 stk. rødløg

Tilberedning

Coleslaw
Skær gulerødder og spidskål i fine strimler. Rør mayonnaise, creme fraiche, sennep, honning og eddike sammen. Smag til med salt og peber. Vend gulerødder og kål i sammen med purløg. Lad det gerne trække en halv time inden brug.

Spicy barbecue sauce
Rør alle ingredienserne sammen i en kasserolle. Giv det et opkog 2-3 minutter. Lad det køle. Smag til med chili efter behov.

Det sidste
Lun bollerne og flæk dem. Steg bøffen 4 minutter på hver side. Pensl bøffen på begge sider med en smule hjemmelavet barbecuesauce. Kom sød fransk sennep og coleslaw på underbollen. Kom herpå bøf, jalapenos og løgringe. Smør topbollen med barbecuesauce og luk til.