Fodboldretter - Spaghetti med kyllingefilet

500 g spaghetti
350 g kyllingeinderfilet
1 pakke cherrytomater
60 g pinjekerner
2 fed hvidløg
1 stk. squash
1 spsk. paprika
1 bundt basilikum
1 kvist rosmarin
1 stk. økologisk citron
50 g parmesan
1 dl olie

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i strimler og vend dem i paprika. Riv citronskal hen over. Krydr med salt og peber.
Halvér cherrytomaterne og skær 2 fed hvidløg i skiver. Skær squashen/courgetten i lange strimler.
Kog spaghettien.

Brun kyllingen i en varm pande med lidt olie og lidt rosmarin.
Kom squash/cougetter, hvidløg, tomater og pinjekerner op i en brandvarm gryde og varm det lidt op.
Kom spaghettien ned i gryden med grøntsagerne – vend det hele, og kyllingen kommes i.
Frisk rosmarin og frisk basilikum og revet citronskal vendes i retten.

Parmesanost rives henover.