Fodboldretter - Fuldkorns pasta penne i tomatsauce med skinke og parmesanost

500 g fuldkornspasta
200 g kogt skinke
1 dåse flåede øko tomater
3 tsk. tomater
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 stk. økologisk citron
2 spsk. æblecidereddike
1 bundt basilikum
100 g parmesan
1 dl olivenolie
Peber

Tilberedning

I en varm gryde med olivenolie tilsættes hvidløg i skiver, hakket løg og 1/3 af tomaterne, æblecidereddike og lidt peber. Sæt gryden over i 3 minutter til det hele er kogt ind.
Tilsæt en dåse økologiske flåede tomater og varm op.
Kog penne, hæld vandet fra og kom lidt olivenolie ved. Tilsæt resten af de rå tomater. Klip lidt rosmarin i og
skær skinken i strimler og kom det op i pastaen.
Riv lidt skal af en citron i. Hæld tomatsaucen henover og kom basilikumblade i.
Riv parmesanost på toppen.