Fodboldretter - Spidskålssalat

Personer: 4

1 stk. spidskål
1 stk. iceberg salat
2 stk. gulerødder
2 stk. æble
1 stk. økologisk appelsin
1 stk. økologisk citron
1 cm ingefær
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. karry
100 g hasselnødder
Salt og peber
2 dl olivenolie

Tilberedning

Først laves vinaigretten. Riv et lille stykke ingefær. Riv skallen af en appelsin, pres citronen og appelsinen, ibland karry, salt og peber, æblecidereddike, dijonsennep og olivenolie. Pisk det hele sammen.

Icebergblade lægges i bunden. Spidskål snittes i tynde strimler.
Tilsæt vinaigretten. Gulerødder rives.
Skær to æbler ud i tynde stykker. Kom det i salaten sammen med en håndfuld hasselnødder. Bland det godt og top med nogle nødder.