Fuldkornstortilla med kikærte- og grøntsagsfyld

Personer: 4

Kikærte- og grøntsagsfyld
125 g tørrede kikærter
1 tsk. fint salt
4 stk. gulerødder
300 g kartofler
375 g hvidkål
125 g peberfrugter
2 tsk. karry
2 spsk. olie
½ dl vand
1 tsk. fint salt
Peber
1 bundt hakket persille

Tilbehør
4 stk. fuldkornstortillas

Tilberedning

Skyl kikærterne og sæt dem i blød i køleskabet i rigeligt vand i 10-12 timer. Kasser herefter udblødningsvandet, og kog kikærterne i ca. 40 minutter i rigeligt rent vand tilsat ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.)

Skyl og skræl gulerødder og kartofler og rens peberfrugten. Skær alle grøntsagerne i tynde strimler.

Svits karry i olie, tilsæt gulerødder og kartofler og svits i ca. 1 minut. Tilsæt hvidkål og peberfrugt og svits det hele yderligere 4 minutter. Tilsæt vand, ½ tsk. fint salt til 2 pers. (1 tsk. til 4 pers.) og peber og lad retten simre ved svag varme 10-15 minutter. Vend de kogte kikærter i retten, sluk for varmen og lad det trække i 1 minut.

Varm fuldkornstortillaerne i ovnen efter anvisning på emballagen. Tilsæt kikærte-/grøntsagsfyldet på den ene halvdel, drys med hakket persille og fold den anden halvdel over.

Tips
I stedet for tørrede kikærter kan der anvendes ½ dåse kogte kikærter til 2 pers. (1 dåse til 4 pers.).

I stedet for hvidkål kan benyttes savoy- eller spidskål alt efter sæson.