Bønne- og avocadosalat - 4 personer

Salat
2 dåser kidneybønner
500 g haricots verts
2 stk. avocadoer
1 stk. rødløg
200 g salattern 3 %

Dressing
1 spsk. olie
1 stk. økologisk citron
2 fed hvidløg
1 tsk. paprika
Friskkværnet peber

Tilbehør
4 skiver fuldkornssandwichbrød

Tilberedning

Hæld væden fra kidneybønnerne, skyl dem i en sigte og lad dem dryppe af.

Kog de grønne bønner (haricots verts) i ca. 3 min.

Pisk en dressing af olivenolie, citronsaft og –skal, hvidløg, paprika og friskkværnet peber. Hæld den over de kogte bønner og lad det trække i 15-30 minutter.

Rens avocadoerne og skær dem i tern. Rens løget og skær det i tynde ringe.
Bland det hele forsigtigt sammen med kidneybønnerne i en skål og vend med salattern.

Rist fuldkornssandwichbrødet og skær det i tern. Server salaten med de ristede brødcroutoner.