Salat med grønne linser - 4 personer

Salat
250 g tørrede grønne linser
1 stk. grøntsagsbouillonterning
300 g slikærter
250 g røde peberfrugter
100 g tørrede abrikoser
2 stk. friske chilier
½ bundt frisk koriander

Marinade
2 spsk. rapsolie
2 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
1 tsk. fint salt
Peber

Tilbehør
50 g hasselnødder

Tilberedning

Kog linserne efter anvisning på posen tilsat en grøntsagsbouillonterning. Hæld linserne op i en sigte, skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.

Kog sukkerærterne i 2-3 minutter og hæld dem derefter i en sigte og skyl dem i koldt vand.

Skær peberfrugter, chili og abrikoser i strimler og hak den friske koriander.

Pisk marinaden sammen og smag til med 1 tsk. fint salt og peber.

Bland linser og grøntsager sammen, hæld marinaden over og lad det trække i en ½ time.

Drys salaten med hakkede hasselnødder.