Grønne asparges med aiolidip og chorizopølse

Personer: 4

1 bundt grønne asparges
½ pakke chorizopølser

Marinade
1 spsk. balsamico
3 spsk. olie til stegning
Salt og peber

Aiolidip
1 stk. Kartoffel
3 fed hvidløg
1 stk. økologisk citron
4 dl mayonnaise
Salt og peber

Pynt
basilikum
balsamico

Tilberedning

Rør mayonnaise, skal og saft fra en citron, knust hvidløg og en kogt og most kartoffel sammen og smag til med salt og peber. Sættes på køl gerne et par timer før servering. Chorizo skæres i skover og ristes på en pande til de er sprødstegt. Skær bunden af de grønne asparges og blancher dem (læg dem i kogende letsaltet vand i 2-3 minutter, hæld vandet fra og hæld koldt vand over de grønne asparges). Lav marinaden og hæld den over de blancherede asparges. Læg asparges og chorizopølse i et fad og pynt med lidt balsamico og basilikumblade. Serveres med aiolidip til.

Tips
Kan også serveres som en let forret.