Kartoffelæggekage med grønt - 4 personer

Kartofler og grønt
600 g kartofler
200 g helbladet spinat fra frost
5 stk. forårsløg
1 stk. squash
1 stk. rød peberfrugt
1 spsk. rapsolie
½ tsk. karry
½ tsk. paprika
1 tsk. fint salt
Peber

Æggeblanding
1 spsk. majsstivelse
6 stk. æg
2 dl skyr
1 tsk. fint salt
Peber
40 g revet ost (30+)

Tilbehør
300 g fuldkornsrugbrød

Tilberedning

Tø spinaten op og pres den fri for væde.

Skyl kartoflerne og skær dem i tern. Skyl og rens forårsløg, squash og peberfrugt og skær dem ligeledes i tern.

Varm olie på en pande og svits karry og paprika af. Tilsæt kartofler og sauter til de er let gyldne. Tilsæt spinat, forårsløg, squash og peberfrugt og sauter yderligere 5 minutter. Krydr med 1 tsk. fint salt og peber og fordel blandingen i en lille bradepande eller ovnfast fad.

Rør majstivelsen samt 3 spsk. skyr sammen i en skål. Pisk resten af skyren, æg, ost,1 tsk. fint salt og peber i og hæld blandingen over grøntsagerne. Bag æggekagen ved 175 grader i ca. 30 minutter.

Serveres med fuldkornsrugbrød.