Marineret grillkylling

Personer: 4

1 stk. kylling
Salt og peber
1 stk. ramsløg
½ stk. citron
1 bakke champignoner
2 stk. løg
dobbelt folie

Marinade til kylling
4 spsk. cremefraiche
1 spsk. rød karrypasta
½ stk. citron
1 tsk. karrypulver

Tilberedning

Marinade
Rør marinaden sammen og lad den stå og trække minimum en time.

Put ramsløg og citronbåde ind i kyllingen sammen med salt og peber. Kyllingen pensles med olivenolie samt salt og peber. Læg kyllingen i dobbelt foliebakke på grillen i en halv time med låg på. Herefter tages kyllingen af. Læg nu champignon og løg skåret i kvarte ned i foliebakken til kyllingen. Bland saft fra citronen og de øvrige marinade-ingredienser. Pensl kyllingen ind i masser af marinade og stil hele foliebakken på grillen i endnu en halv time. Man skal ikke være bange for at kyllingen bliver mørk. Det er creme fraichen, som skifter farve.