Kokosmarineret kyllinge inderfilet

Personer: 4

2 pakker kyllinge inderfilet

Marinade
½ dåse kokosmælk
2 spsk. olie til stegning
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. sambal oelek
2 stk. lime
1 stk. chilifrugt
3 fed hvidløg
½ spsk. ingefær
½ bundt frisk koriander
Salt og peber

Grillet grønt
2 stk. forårsløg
4 stk. chilifrugter
1 bundt asparges
olie til stegning
Salt og peber

Tilberedning

Kokosmælken koges op i en gryde og køles lidt ned. Hak chili i ringe, og hak hvidløg og ingefær fint. Bland saften fra lime og de øvrige marinade-ingredienser sammen og tilsæt den afkølede kokosmælk til sidst. Hæld nu marinaden over kyllingestykkerne. Hviler minimum 2 timer og helst et døgn. Tag kyllingestykkerne op af marinaden og læg nu stykkerne på grillen. Grill dem 5-10 minutter (afhængig af størrelse) og tag dem af grillen. Vend grøntsagerne i lidt olivenolie og krydr med salt og peber. Grill de hele grøntsager direkte på grillen i et par minutter. Kog marinaden op og hæld den over de grillede kyllingestykker. Server straks.