Kyllingenudler med sesam, hvidløg og rød peber

Personer: 4

2 pakker kyllinge inderfilet
3 stk. løg
½ glas marinerede hele hvidløg
2 spsk. stærk chili sauce
1 spsk. sød chilisauce
4 spsk. sesamfrø
2 stk. røde peberfrugter
2 spsk. karry
1 bundt frisk koriander
1 pakke nudler
2 spsk. olie til stegning
2 spsk. sesamolie

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne. Skær løg i skiver og rød peber i strimler. Nudlerne lægges i blød i vand i 10 minutter.

Varm olien op i en varm wok til den ryger, tilsæt alle ingredienser undtagen nudler og koriander.
Vend det hele godt igennem i ca. 7 minutter.
Si nudlerne så væden løber af.
Vend nudlerne i wokretten og vend hakket koriander i til allersidst.

Serveres straks.