Per’s nuggets med nudler

Personer: 4

400 g skinkekød i tern
4 dl rapsolie til stegning
1 bakke champignoner
2 bundter forårsløg
½ stk. blomkålshoved
½ stk. broccoli
1 dl sojasauce
2 dl sød chilisauce
1 spsk. sambal oelek
1 pakke nudler
olie til stegning

Panering
1 dl mel
1 dl rasp
1 stk. æg
Salt og peber

Pynt
½ bundt frisk koriander
½ bundt timian

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: Skær champignon i halve, blomkål og broccoli i buketter og skyl forårsløgene. Krydr kødet med salt og peber. Vend kødet i mel. Herefter vendes kødet i æg og rasp. Steg kødet i olien i en dyb gryde til de er gyldne og sprøde. Lægges på fedtsugende papir.

Grøntsagerne steges i wok i ca. 7 minutter ved høj varme. Nudlerne lægges i blød i 10 minutter og væden hældes fra. Tilsæt nu nudler, sød chilisauce, sambal oelek og soya. Vend det hele godt sammen og server straks. Anret wokblandingen på 4 tallerkener og læg de sprødstegte stykker af gris på toppen. Pynt med krydderurter og server straks.