Rejer i wok med pære og chili

Personer: 4

2 poser tigerrejer
olie til stegning
1 bakke champignoner
5 fed hvidløg
1 stk. chilifrugt
2 stk. pærer
1 spsk. ingefær
1 stk. løg
2 poser slikærter
1 bundt frisk koriander
1 spsk. sambal oelek
1 dl sojasauce
jasmin ris

Tilberedning

Rejerne tøes op og skallerne samt tarmen fjernes. Kog risene efter anvisningen på pakken. Skyl og klargør grøntsagerne: skær champignon, hvidløg, chili og pærer i skiver, og hak ingefær, koriander og løg. Varm olien på en pande, steg pærerne i et par minutter for sig selv og tilsæt herefter rejer, champignon, løg, hvidløg, chili, ingefær samt slikærter og vend det hele rundt. Lad retten sautere ca. 7 minutter.
Tilsæt herefter sambal oelek, soya og koriander og lad retten simre i et par minutter, serveres med kogte jasminris.