Verdens bedste rejer med peberrodsdip

Personer: 4

2 pakker tigerrejer
4 dl vindruekerneolie til stegning
2 stk. lime
Salt og peber

Tempuradej
4 spsk. hvedemel
1 spsk. kartoffelmel
1 stk. æg
½ flaske lys øl
kartoffelmel

Peberrodsdip
½ stk. citron
1 stk. citron
1 spsk. frisk peberrod
8 spsk. mayonnaise
2 spsk. cremefraiche
1 tsk. stærk chili sauce
1 spsk. syltet ingefær

Tilbehør
salatmix
olieeddike dressing

Tilberedning

Start med at lave dip til rejerne af skal og saft fra citron, revet peberrod, væde fra syltet ingefær og de øvrige dip-ingredienser og stil den køligt. Rejerne tøes op og skallerne samt tarmen fjernes og krydres med salt og peber. Pisk tempuradejen godt sammen. Vend rejerne i kartoffelmel og dyp herefter i tempuradejen. Steg dem i en gryde i opvarmet vindruekerneolie i ca. 3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir. Anret straks på 4 tallerkener med grøn salat og peberrodsdip samt ½ lime. Servér straks.