Pil-selv rejer med aioli og grillet brød

Personer: 4

4 pakker pilselv rejer

Aioli
16 stk. nye kartofler
2 fed hvidløg
2 spsk. citronolie
2 spsk. chiliolie
6 spsk. sandwichspread
1 stk. citron
2 bundter dild
Salt og peber
1 stk. ciabattabrød

Tilberedning

Kog og mos kartoflerne med en gaffel sammen med de finthakkede hvidløg, chili olie, citron olie, sandwich spread, skal og saften fra citronen, hakket dild samt salt og peber.
Put brødet på grillen (eller i ovnen i 5 min.).
Pilselv rejerne skal være kogte.Tag en stor gryde med kogende letsaltet vand. 1 min. før servering koges rejerne i ca. 30 sekunder og tages op og drypper af.
Portionsanret rejerne i 4 dybe tallerkener og servér straks med aioli og det grillede brød. Husk citronbåde og dild som pynt.

Tip
Denne ret er meget velegnet som en frokostret eller som forret, mens grillen bliver varm.