Schnitzel asian style

Personer: 4

4 stk. skinkeschnitzler
olie til stegning
2 stk. rødløg
½ stk. honningmelon
¼ stk. vandmelon
2 spsk. olie til stegning
1 spsk. balsamico

Panering
1 dl mel
1 stk. æg
1 dl rasp
Salt og peber

Pynt
basilikum
rucolasalat

Tilberedning

Skyl og klargør frugt og grønt: skær rødløg i halve og honningmelon og vandmelon i skiver.
Krydr schnitzlerne i salt og peber, vend dem i melet. Herefter vendes schnitzlerne i æg og rasp. Steg schnitzlerne i olieblandingen i 3 minutter (eller til de er gyldenbrune). De halve løg steges sorte på overfladen (kun overfladen, se foto). Læg det hele på fedtsugende papir. Skær melonen ud i skiver og vend dem i olie/balsamico blanding. Anret schnitzlerne på 4 tallerkener sammen med rødløgsskaller og melonskiver. Pynt med basilikum og rucola og stænk med olie og balsamico. Brug evt. det brunede smør til at stænke retten med. Krydr med salt og peber og servér straks.

Tips
Da vandmelon og honningmelon er sæsonvarer kan disse erstattes med pære, æble, mango og nektarin afhængig af sæsonen.