Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges

Personer: 4

2 pakker ørredfileter
8 stk. hvide asparges
1 bakke salatmix
2 stk. avocadoer
½ stk. citron
3 spsk. mynte
Salt og peber

Pynt
radise
1 bundt dild

Tilberedning

Salaten skylles og vendes i citronsaft og jomfru olivenolie samt salt og peber. Avocado skæres i kvarte og skal og sten fjernes. Pres lidt citronsaft udover avocado stykkerne så de ikke bliver brune. De hvide asparges rengøres og skrælles. Blanchér de hvide asparges i højst 1 min. Anret salatmix på 4 tallerkener sammen med avocadostykkerne og de hvide asparges som skæres i kvarte. Put stykker af ørredfilet på toppen af hver tallerken og pynt med radiseskiver og dild. Servér straks.

Tip
Denne ret smager af solskin. Spis den som en forret mens grillen står og bliver klar til hovedretten.