Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og springløg

Personer: 4

4 stk. skinkeschnitzler

Marinade
2 fed hvidløg
½ stk. chilifrugt
1 tsk. ingefær
1 stk. økologisk citron
2 spsk. chiliolie
2 spsk. ketchup
1 spsk. frisk peberrod
2 spsk. karry
1 spsk. hp sauce
2 spsk. mild chilisauce
2 spsk. sesamolie
Salt og peber

Garniture
1 bakke nye danske kartofler
12 stk. forårsløg

Tilberedning

Hak hvidløg og chili fint. Hak ingefær og pres saften fra økologisk citron. Riv peberrod og bland det hele sammen med de øvrige marinade-ingredienser til en marinade og lad kødet trække i marinaden, gerne fra om morgenen til det skal bruges om aftenen. Kartoflerne koges med salt til de er møre. Skinkeschnitzlerne grilles sammen med forårsløg på grillen. Herefter serveres straks.