Schnitzel med guacamole

Personer: 4

4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. schnitzler af ungkvæg
1 stk. blomkålshoved
1 stk. broccoli
2 bundter forårsløg
100 g pinjekerner
1 pose tørrede abrikoser
2 dl vand
2 spsk. østerssauce
½ stk. citron

Guacamole
3 stk. avocadoer
1 stk. citron
1 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche
1 fed hvidløg

Pynt
basilikum

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: fordel blomkål og broccoli i små buketter, skær forårsløg i halve og riv skal fra citron. Schnitzlerne krydres med salt og peber og steges 3 minutter på hver side på en pande. Varm olien op i wok til den er meget varm. Sauter blomkål af. Tilsæt vand som reduceres helt væk. Tilsæt resten af grønt- sagerne, pinjekerner, abrikoser og revet citronskal som sauteres. Til sidst tilsættes østerssauce som koger med i ca. 1 minut. Pynt med basilikum. Serveres straks.

Guacamole
Pres hvidløg og saft fra citron. Fjern sten og skræl fra avokadoerne og mos dem med en gaffel, tilsæt hvidløg, citronsaft samt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
Stil guacamolen koldt i et par timer med film over, så den tager mere smag.